TrueLab Game Studios Menyertai Permainan Pandangan Pertama untuk Meningkatkan Kesedaran
toto

TrueLab Game Studios Menyertai Permainan Pandangan Pertama untuk Meningkatkan Kesedaran

TrueLab Game Studios telah menjadi pembangun terbaharu untuk memasuki First Look Games , platform berkuasa yang membolehkan ahli gabungan dan perniagaan rakan kongsi melihat awal keluaran akan datang dan menyediakan pengeluaran toto macau bahan promosi yang akhirnya membantu pembangun memasarkan tajuk mereka dengan lebih berjaya.

Permainan TrueLab Mendapat Gerbang Berkuasa kepada Pengguna
Hasilnya, tajuk TrueLab Games Studios yang akan datang akan tersedia untuk pratonton sekilas oleh lebih 800 rakan kongsi gabungan yang dipercayai yang membantu pembangun meningkatkan kesedaran untuk produk mereka. Disatukan, ahli gabungan menjangkau lebih daripada 20 juta orang di seluruh dunia.

Aset yang dimuat naik ke platform Permainan Pandangan Pertama termasuk Grafik SGP pelbagai logo, imej dan video daripada permainan yang tersedia di sana yang boleh dimuat turun secara pukal dan membantu menavigasi sebarang usaha promosi selanjutnya yang dilakukan oleh ahli gabungan.

TrueLab masih dalam kawalan melalui Pusat Pengurusan Studio yang membenarkan syarikat menyerlahkan perjanjian eksklusif dan mengalih keluar bidang kuasa untuk tajuk tertentu jika perlu. Mengulas mengenai peluang perkongsian ini, pengarah urusan First Look Games Tom Galanis berkata:

Ahli gabungan ialah platform pemasaran yang berkuasa untuk studio, menawarkan capaian yang luar biasa dan akses terus kepada komuniti pemain. Seronok melihat TrueLab menggunakan Permainan Pandangan Pertama untuk mempromosikan studio dengan lebih baik dan mendorong kesedaran tentang permainannya.

Pengarah urusan First Look Games Tom Galanis
Galanis menjelaskan bahawa studio akan menghabiskan terlalu banyak masa dan sumber – yang sering tidak mereka miliki – jika mereka cuba menghubungi ahli gabungan individu sendiri. First Look Games menjadikan proses ini cepat, mudah dan berkesan, jelas pengarah urusan.

Memulihara Sumber untuk Memberi Impak Maksimum
Ketua pemasaran TrueLab Game Studios Karl von Brockdorff berkata bahawa ahli gabungan adalah saluran penting untuk memastikan permainan menjangkau Result Sydney lebih ramai pengguna. Beliau mengakui bahawa First Look Games membolehkan pembangun permainan menumpukan pada proses pembangunan, dengan mengetahui bahawa mereka mempunyai rakan kongsi yang dipercayai untuk membantu mereka meningkatkan kesedaran untuk produk tersebut dengan cara yang bermakna dan mantap.